Hoe werkt TalentenFinder?

TalentenFinder is ontwikkeld voor TienTalenten, een HR-programma voor Talentmanagement van de Crux. Het instrument is echter ook los te koop en werkt als volgt:

In de eerste plaats gaan medewerkers met leidinggevenden op zoek naar hun talenten, zowel privé als op hun werk. Waar zijn ze thuis goed in? Wat laten ze zien aan hun teamgenoten op het sportveld? Een mooi hulpmiddel om onvermoede talenten boven tafel te krijgen is het Talenten Interview.

De volgende stap is om TalentenFinder te vullen met de beste talenten van uw medewerkers. Het instrument bezit daarvoor een uitgebreid talentenwoordenboek dat associatief begeleidt naar heldere omschrijvingen van alle talenten.

Eenvoudig zoeken met TalentenFinder

Talentenfinder biedt de mogelijkheid organisatiebreed of binnen een afdeling medewerkers te vinden met het talent dat u nodig heeft. Handig bij projecten waarvoor talent zwaarder weegt dan vakkennis. U kunt uw zoekactie naar talent verfijnen door te selecteren op beschikbaarheid van medewerkers en werk/denkniveau.

TalentenFinder en Mijn TalentenFinder

TalentenFinder bestaat in twee uitvoeringen: TalentenFinder en Mijn TalentenFinder. Het grootste verschil is dat bij Mijn TalentenFinder medewerkers zelf hun talenten kunnen invullen. Bij TalentenFinder doet de leidinggevende of loopbaancoach dit, uiteraard in overleg met de medewerker.

TalentenFinder in drie versies

Talenten Finder is er in drie uitvoeringen: TalentenFinder, Mijn TalentenFinder en TienTalenten Basis. Kies zelf welke versie bij uw organisatie past.