/Licentie aanvragen

Licentie formulier

Nadat u deze aanvraag heeft afgerond krijgt u een bevestiging via de e-mail. U krijgt vervolgens binnen drie werkdagen het instrument via de mail toegestuurd inclusief eventueel beschikbare handleidingen.

Voor de instrumenten met een jaarlicentie geldt dat u een maand van het instrument gebruik kunt maken. Na deze maand controleert het instrument of de betaling van de jaarlicentie is bijgeschreven op de bankrekening van de Crux bv. Als dit nog niet het geval is krijgt u hiervan een melding. U kunt vanaf dat moment het instrument alleen nog als ‘alleen-lezen’ bestand bekijken. Zodra de licentie is betaald krijgt u een gebruikersnaam toegestuurd waarmee u het instrument ontgrendeld. Binnen drie werkdagen ontvangt u de factuur voor de jaarlicentie per post en per e-mail. U wordt verzocht deze factuur binnen drie weken te betalen. Wij wijzen u erop dat u de instrumenten van de Crux alleen mag gebruiken voor het organisatie (onderdeel) waarvoor u de licentie aanvraagt.

De gratis instrumenten zijn natuurlijk volledig te gebruiken vanaf het moment van ontvangst. Wij vragen u wel de onderstaande gegevens in te vullen voor updates en feedback.Aanvinken voor welke instrumenten u een licentie wenst:

Wilt u nog meer licenties aanvragen? Selecteer hier welke:
Voorwaarden gelezen en geaccepteerd.

U vindt hier een beknopte versie van de voorwaarden waaronder de instrumenten van de Crux bv worden geleverd. Ook kunt u hier een volledige versie van ICTOffice downloaden.